STAFABAND Free Download & Streaming Mp3 Gratis Terbaru 2018

Download now Rika Rahma Roso Tanpo Guno mp3

Rika Rahma  Roso Tanpo Guno

Judul: Rika Rahma Roso Tanpo Guno

Publikasi: November 12, 2013

Uploader: Rika Rahma

Durasi: 04:40

Derese udan ing kutho kediri
Nambh deres tangis jroning ati iki
mergo atiku wis di larani.
Marang wong sing paling tak tresnani

reff
sliramu biyen tansah ngalembono
kondho aku uwong singg paling mbok tresno
janji selawase bakal setyo
nganti nyowo pisah soko rogo


nangis aku nelongso
loro ati iki tansoyo ndodro
aku ora ngiro kowe medhot tresno
njur saiki ati dadi gelo.,

ref2
nangis aku nelongso
loro ati iki tansoyo ndodro
nanging aku ws nrimo.
yen kowe karo wongg liyo.
nadyan ati iki isih tresno
http://omkucing-garong.blogspot.com/2013/08/roso-tanpo-guno.html