STAFABAND Free Download & Streaming Mp3 Gratis Terbaru 2018

Download now WAGU - VOC HIPHOP & Genjor Ft Ecka Martha (LIRIK) mp3

WAGU - VOC HIPHOP & Genjor Ft Ecka Martha (LIRIK)

Judul: WAGU - VOC HIPHOP & Genjor Ft Ecka Martha (LIRIK)

Publikasi: May 09, 2016

Uploader: Music Hip Hop

Durasi: 05:02

Lirik Wagu VOC & Genjor Ft Eka Martha
Buyer meser-meser
mubeng nganti pindah wudel
mikerke awakku
sek bagimu ra tau pener
duet duet duet duet meneh
nggo tuku wedhak pupur
kudu piye piye iki piye
buatku dadi soyo ajor

pas pacaran mesra tenan
ko romeo juliet saiki kowe crewet
tiwas wes rabi antil-antilan
sampluk antil sampluk antil sampluk dek antil

wedokan saiki uwes podho pinter
iso mbedakke astrea ro satria
wedokan saiki uwes podho pinter
iso mbedakke legenda karo ninja

ora gelem berjuang opo meneh prihatin
dijak mangan neng angkringan we isin
pengene urep mewah padahal wegah obah
dijak omah-omah dijamin bubrah

mbok yo mesakke aku (digendong to mas)
aku bojomu opo babumu (ih kepo)
kowe rewel njalok ini itu (aduh hiyung)
tak ulehke sisan neng wong tuomu (numpak pramek yo mas)

pas pacaran mesra tenan
ko romeo juliet saiki kowe crewet
tiwas wes rabi antil-antilan
sampluk antil sampluk antil sampluk dek antil

wedokan saiki uwes podho pinter
iso mbedakke astrea ro satria
wedokan saiki uwes podho pinter
iso mbedakke legenda karo ninja

ora gelem berjuang opo meneh prihatin
dijak mangan neng angkringan we isin
pengene urep mewah padahal wegah obah
dijak omah-omah dijamin bubrah

isin isin isin awakku
kowe raiso tak kandhani
suwe-suwe iso gantung diri
kok kowe njalok mobil mercy

mbok yo ngergani aku
aku iki udu wong brewu (fakir miskin)
iso mangan wes seneng awakku
raketang mung lawoh omonganmu

pas pacaran mesra tenan
ko romeo juliet saiki kowe crewet
tiwas wes rabi antil-antilan
sampluk antil sampluk antil sampluk dek antil

mbok yo mikiro kangmas
ngliwet ki nganggo beras
urep bareng kowe mung babak bundas
mangan ki nganggo sego
ora kor nguntal tresno
ngerti ngene mbiyen pilih wong liyo

kabeh iki alangan
dadi bojomu susah
iki ugo pertama yen wes wegah
senengmu mung kelonan
mbok pikir aku betah
suwe-suwe kowe tak tapok tampah

wedokan saiki uwes podho pinter
iso mbedakke astrea ro satria
wedokan saiki uwes podho pinter
iso mbedakke legenda karo ninja

ora gelem berjuang opo meneh prihatin
dijak mangan neng angkringan we isin
pengene urep mewah padahal wegah obah
dijak omah-omah dijamin bubrah

wedokan saiki uwes podho pinter
iso mbedakke astrea ro satria
wedokan saiki uwes podho pinter
iso mbedakke legenda karo ninja

ora gelem berjuang opo meneh prihatin
dijak mangan neng angkringan we isin
pengene urep mewah padahal wegah obah
dijak omah-omah dijamin bubrah